С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Изпрати на приятелзатвори

Връзката с бащата

Промени размера на текста Изпрати на приятел Принтирай
Връзката с бащата

Къщата на София и център за личностно развитие и себепознание "Калей" ви канят на 3 октомври на събитие посветени на взаимоотношенията със семейството.

След успеха на първото събитие “Връзката с майката”, щастливи сме да ви поканим на второто от поредицата събития посветени на взаимоотношенията със семейството. Както вече знаете, организираме ги съвместно с нашите приятели от център за личностно развитие и себепознание "Калей".

Продължаваме работа с другата от най-значимите връзки в живота ни – тази с бащата. Неговата роля е определяща за личностното ни развитие, за формирането на ценностната ни система и за личната ни реализация. Пълноценната връзка с бащината фигура носи усещането за увереност и силата да се справяме с предизвикателствата в живота ни. По време на семинара чрез констелационна форма на работа ще възстановим енергийния баланс между вас и вашия баща, правейки тази връзка още по-силна. Ще направим и практика, с която ще работим за приемане и проявяване на повече разбиране към тези отношения.

Процесите, които протичат между нас и членовете на семейството ни са ценни, важни и същевременно сложни. Всеки от нас би желал тези отношения да бъдат хармонични, да се чувстваме обичани и изпълнени с благодарност, а в следствие на което - и здрави.

Водещите на семинара от години работят по темата на семейно-родовите отношения и проблематиката свързана с тях. На база на опита си с „Аугуста Монада”, създават практически модули за работа със семейно-родовата система. Резултатите, които постигат при всеки един участник са значителни: хармонизирани отношения с членовете на семейството, личностна трансформация, себепознание и удовлетвореност.

В следващите теми ще продължим с отношенията с партньора, децата, предците. Очаквайте датите и за тези събития съвсем скоро.

Запишете се на практическите занимания, за да преживеете и разберете основополагащите взаимоотношения с рода и семейството, така че те да ви донесат повече спокойствие, радост и сила в живота. Вярваме, че благословията и закрилата на предците помага на всеки свой потомък да върви по пътя си по-леко и осъзнато, с повече Любов в сърцето си.

Водещи: Биляна Вутова – психолог и дипломиран констелатор;
Мариана Петрова – личен коуч и водещ на цикъла “Аз и моето семейство”.

Повече информация за събитието>>>

Промени размера на текста Изпрати на приятел Принтирай

Коментари

Коментари за “Връзката с бащата”
Няма добавени коментари към тази статия
Добави коментар

Четете още от "Актуално"

181 940 лв. набра Вечер на добродетелите 2019

181 940 лв. набра Вечер на добродетелите 2019

181 940 лв. набра Вечер на добродетелите 2019 в подкрепа на пълноценното...

Емоционална програма и много изненади очакват гостите на Вечерта на добродетелите

Емоционална програма и много изненади очакват гостите на Вечерта на добродетелите

Емоционална програма и много изненади очакват гостите на Вечерта на...

Можем ли да разберем светa на аутистите?

Можем ли да разберем светa на аутистите?

Водещи световни експерти представят тенденциите в грижата за хората с аутизъм...

"Вечер на добродетелите" в подкрепа на децата организира Фондация "За Нашите Деца"

"Вечер на добродетелите" в подкрепа на децата организира Фондация "За Нашите Деца"

Вечер на добродетелите 2019 ще се случи благодарение на подкрепата на нашите...


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби