С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

"300 въпроса за вашето бебе"

Книгата “300 въпроса за вашето бебе” от издателство "Слънце" е практичен пътеводител за младите майки. В тази книга са засегнати най-важните теми от живота на бебето и са разяснени с полезни съвети.

Очаквано с трепет и радост, на света най-сетне се появява новото човече. Чудото, наречено раждане, и удивлението от съвършенството на малкия човек завладяват родителите.

  • Готови ли сте да посрещнете новия член на семейството си?
  • Дали трябва да претегляте бебето всеки ден?
  • Кога да започнете със захранването на детето и кои игри стимулират неговото развитие?

В стегнат, систематизиран и много достъпен книгата “300 въпроса за вашето бебе” от издателство "Слънце" дава решения на различни проблеми, с които се сблъскват жените в първите месеци от отглеждането на детето.

Информацията се възприема изключително лесно, благодарение на структурата на текста, която са избрали авторите – отговори на конкретни въпроси от всякакъв характер: 

  • Кога трябва да се направят последните приготовления за появата на новороденото?
  • Как да намеря добър педиатър?
  • Кога мога да изляза за първи път на разходка с бебето?
  • Има ли подходяща за кърмене поза?
  • Какво меню да съставя на детето си, за да го храня пълноценно? 

Радостта от появата на бебе в семейството е голяма, но от време на време родителите ги обзема несигурност:

Дали правим всичко правилно?
Какво ще стане, ако...?
На какво трябва да обърнем внимание?

Новият жител на планетата ще преобърне ежедневието, ще постави пред мама и татко неподозирани проблеми и независимо дали е първо дете, или в семейството вече има по-големи деца, то ще предизвика удивление. Всяко бебе е единствено по рода си! 

Книгата “300 въпроса за вашето бебе” от издателство "Слънце" отговаря изчерпателно на всички въпроси, свързани с кърменето и отбиването, с детския сън и правилната грижа за бебето, с първите стъпки от развитието му. По отношение на големите и малките болежки, храненето на бебето и ритуалите авторите дават практични съвети, които ще помогнат на родителите да се справят без колебания и притеснения с първата година от живота на своето бебе.

Цена: 10.00 лв.

Още за: бебе, книги

Коментари

Коментари за “"300 въпроса за вашето бебе"”
Няма добавени коментари към тази статия
Добави коментар

ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби