С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Коментари за “10-те лунарни месеца на бременността - голямото очакване”

« Назад

Бзз

Бзз

28.06.2016 16:49:05

Зиготата е една единствена клетка, ако вярвате, че тя има душа то значи, че давате душа на всички едноклетъчни и дори на милиардите микроби,кото обитават тялото ви... Тоест според вас, когато човек е болен и взима антибиотик извършва геноцид...
Сърдечните клетки започват да туптят 21-22дена след зачеването. На края на първия месец бъдещото бебе е напълно формирано глава, ръце всичко си е на мястото след това нещата се доизкусоряват и растат...
Аз много искам да видя някой толкова убеден, че абортът е човекоубийство да отиде да обясни това на десет-единадесет годишно момиче, забременяло след групово изнасилване. Плюс това човешкия род не е на изчезване, планетата загива, защото сме твърде много Идеално не трябва да сме повече от 1-2милиарда. А и научните изследвания в областта казват, че стресът на родителите се предава на бебето, тоест дете родено от изнасилване ще има и здравословни и психически отклонения.
към 123

към 123

26.02.2016 11:24:42

123... Има причина абортът да е разрешен до 3-тия месец. Именно тогава зиготата започва развитието си към малко човече. Не виждам проблем в това, една жена да реши да направи аборт, при положение че е наясно с последиците и стои здраво зад решението си. Въпрос на личен избор :)
MEN

MEN

09.03.2015 12:33:12

123, от коя секта си, всяка майка има право да разполага с тялото си, което значи и с матката си и има право на аборт, ако детето е НЕЖЕЛАНО!!!
123

123

09.03.2015 00:28:59

От самото зачеване,майката носи в утробата си човече,с човешка душа! Това не е нещо си,на което може да се посяга и убива! Жената има деца,и тези деца са дар Божий!
123

123

09.03.2015 00:26:07

Цитат: " Всъщност т.нар. зародиш все още няма нищо общо с човечето, в което ще се превърне.". Що за глупост е тази статия! как можете да твърдите,че зародишът няма нищо общо с вашето бебе? Именно от зиготата се развива и получава детето. Това все е едно да твърдите глупостта,че малкото бебе,няма нищо общо с възрастния човек!Недейте да твърдите,че зародиша не е личност. Именно от първата секунда след оплождането,майката носи в своята утроба ново човешко същество! И посягането на плода на утробата (тоест убийство-аборт) е човекоубийство -детеубийство! това е най-ужасното престъпление,защото така жената убива своя плод,вместо да го роди.

Напишете коментар

 Избор на език:

ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби